Списание InSpiro

InSpiroсписание за респираторна медицина и вдъхновение

 

Списание InSpiro започна да излиза през 2008 г. с амбицията да поднесе на своите читатели – не само пулмолози, но и медици от всички специалности, най-новото в медицинската практика и върховите постижения на медицинската наука, последните резултати от медицинските изследвания, тенденции в лечебната практика, успешните стратегии в справянето с респираторните заболявания и подобряване на здравето на хората. С типичното за екипа вдъхновение на страниците на InSpiro поднасяме актуална специализирана медицинска информация, заразяващо настроение и творчески емоции.

Днес със сигурност можем да кажем, че широката читателска аудитория на InSpiro включва специалисти по белодробни болести и общопрактикуващи лекари, но списанието се следи с интерес и от по-широк кръг от лекари от областта на вътрешната медицина – кардиолози, гастроентеролози и др., както и от други медицински специалисти, а също и доста неизкушени в медицината люде, които намират тук вдъхновение.

Основните теми за всеки брой се подбират според актуалността и значимостта им за клиничната практика. Автори в списанието са едни от най-добрите специалисти от цялата страна, преподаватели и млади учени, за които търсенето на новото, напредничавото е и житейско кредо.

 

Повече за списанието можете да откриете на www.inspiro-bg.com